Chcete být dobrovolníkem na Ranči Bělečko ?

Chcete být dobrovolníkem na Ranči Bělečko ?
 
Přijeďte si vyzkoušet chov vietnamských prasat, koz, koní, králíků, slepic, koček a psů. Vyrábíme vlastní sýry,jezdíme na koních. Poznejte, co vše obnáší chov zvířat, provoz ekofarmy. Dobrovolníkům nabízíme zdarma ubytování přímo na ranči, stravu, vyjížďky na koních, domácí produkty (vajíčka, mléko, sýry, králíky, kuřata).
 

Některé z činnosti, s kterými se u nás setkáte:
jaro - podzim 
- krmení zvířátek a vypouštění na pastvinu, dojení koz, sbírání vajíček
- přivádění koní z pastviny, příprava na vyjížďku (hřebelcování, nasedlání, nauzdění), péče o výstroj
- kydání hnoje, úklid dvora, jízda traktorem, práce se dřevem, opravy ohrad
- kdo si troufne, může pomáhat při porážkách (slepice, kuřata, králíci)

pozdní podzim - zima
- krmení, kydání
- příprava koňské výstroje na sezónu
- úklid a opravy 

Jako dobrovolník nemusíte mít žádné zkušenosti, budeme rádi když je přijedete získat k nám. Přijet můžete kdykoliv, záleží na vás jestli na víkend, týdny nebo měsíce. A nemusíte pořád jen pracovat, okolí farmy nabízí spoustu atraktivních cyklo i pěších výletů a krásných procházek.

Těšíme se na vás. V případě zájmu se ozvěte na tel.724 766 006 nebo na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..


... A ještě něco pro koňáky ...

Nemůžete žít bez koní ? Přijeďte se seznámit s našimi westerňáky.
 

Hledáme dobrovolníka - člověka se zájmem dlouhodobě se u nás věnovat koním (v řádu měsíců) a zdokonalovat se v práci s nimi. Koně jsou celoročně na pastvině, nejedná se o krmení a kydání. Rádi bychom našli člověka, který by s koňmi trénoval v kruhovce a jezdil na vyjížďky. Koníků máme 8 - dva poníky, pět valachů a jednu kobylu. Jsou všichni moc hodní a klidní, vozí jak naprosté začátečníky tak pokročilejší jezdce, děti i dospělé. V případě zájmu je tu možnost vést kurz výuky jízdy na koni, kam chodí především děti.

Prosíme, aby se ozývali jen vážní zájemci, kteří mají dostatek zkušeností. Dobrovolníkům nabízíme ubytování a stravu (máme domácí vajíčka, mléko, sýry, maso), čerstvý vzduch, zvířátka kam se podíváš, lesy, louky, pohodu a klid. 

Těšíme se na vás. V případě zájmu se ozvěte na tel.724 766 006 nebo na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..